Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Varför behöver vi rengöra vårt ansikte?

Daglig ansiktsrengöring tar bort alla spår av smuts, överflödig olja, föroreningar och oönskade hudceller från ditt ansikte. Om huden inte rengörs ordentligt, samlas smuts och föroreningar på ytan av din hud och kan bidra till utslag och att huden torkas ut och åldras. 

BOOSTA FUKTNIVÅERNA! Regelbunden ansiktsrengöring är också en viktig faktor för att hjälpa huden att bibehålla en korrekt nivå av fukt. Uttorkad hud ser ut och känns sträv, rynkig och åldrad. 

Rengöring hjälper HANTERA PH-NIVÅERNA i huden och möjliggör korrekt återfuktning av huden. Bevara din huds spänst!  Varje dag åldras din hud. Föroreningar och miljögifter påskyndar åldrandeprocessen, och den mycket enkla processen att rengöra din hud är ett utmärkt sätt att bli av med alla oönskade partiklar, bekämpa åldrandet, rynkor, pigmenteringar och en matt hud.  

Saga of Idun cleansing foam 3 in 1 är en skonsam rengöringsmousse för dagligt bruk som avlägsnar orenheter och makeup från ansiktet, utan att rubba hudens skyddsfunktoner eller fukthalt. Din hud blir ren, lugnad och återfuktad. Aktiva ingredienser är algkomplex som är oerhört rengörande och fuktgivande samt Aloe Vera juice som lugnar huden och har en antiinflammatorisk och antioxidant effekt.

BEVARA DIN HUDS SPÄNST! 

SAGA OF IDUN cleansing 
foam 3 in 1