Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Bakgrund

Välkommen! Jag heter Åsa och är grundaren av Saga of Idun. Hälsa och hudvård har alltid varit min passion och efter att ha drabbats av en vanlig hormonstörande sjukdom som drabbar 1 av 10 svenska kvinnor, blev jag än mer engagerad i att förstå vad vi äter och vad vi applicerar på vår hud och hur det påverkar vår hälsa. 

Grunden till Saga of Idun lades när vi tillsammans med Sveriges bästa kemist, formulerare, forskare och hudvårdsterapeuter påbörjade en resa för att utveckla ekologiska hudvårdsprodukter utan skadliga hormonstörande ingredienser och tveksamma kemikalier. Att skapa naturliga och ekologiska produkter som ger samma härliga känsla som kemiska produkter med silikoner var en utmaning, men till slut lyckades vi få fram den där silkeslena känslan och de resultat vi önskade. Vi var stolta över att bli utsedda till årets ekologiska hudvårdsserie och det var verkligen en milstolpe i vår resa!

Med tiden ställer huden andra krav för att behålla en välmående hud, därför var det viktigt att tillföra mycket näringsrikt innehåll som faktiskt gör skillnad. Våra produkter innehåller fukt och aktiva ingredienser såsom vitaminer, mineraler, peptider och vegetabiliska oljor som förebygger hudens åldrande och uppkomst av rynkor, fina linjer och ger din hud en fin lyster. Dessutom skyddar våra produkter huden mot föroreningar i luften som kan orsaka en rad hudbesvär och påskynda hudens åldrande. 

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!
Åsa

Grundare av Saga of Idun