Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Naturligt och veganskt

Saga of Idun är det schyssta valet för dig som vill leva hälsosamt och hållbart samtidigt som du vill ha effektiv hudvård som fungerar. 

Våra svensktillverkade hudvårdsprodukter är framtagna i samarbete med experter och hudterapeuter, och har ett naturligt innehåll av antioxidanter, vitaminer, peptider och närande naturliga oljor. Dessa hjälper till att reducera fina linjer, återfukta och skydda din hud mot skadliga miljöpåverkningar som avgaser och solstrålning - de största anledningarna till att vår hud åldras. Våra produkter är fria från silikoner, PEG, parabener, mineralolja och hormonstörande ämnen, vilket gör dem både skonsamma för din hud och miljön. 

Vi tror på att använda naturliga och hållbara ingredienser, och därför är alla våra produkter veganska - det betyder att de inte innehåller några animaliska ingredienser eller biprodukter. Våra produkter är självklart inte heller testade på djur. Satsa på naturlig och vegansk hudvård med Saga of Idun - det schyssta valet för en hållbar och effektiv hudvårdsrutin!