Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Kickstarta huden inför hösten med Vår Ekologiska Hudvårdsrutin i 5 Steg

|19/08, 2023

Kickstarta huden inför hösten med Vår Ekologiska Hudvårdsrutin i 5 Steg

Kickstarta Huden Inför Hösten med Vår Ekologiska Hudvårdsrutin i 5 Steg

Hösten närmar sig med sina krispiga morgnar och färgglada löv, men det innebär också förändringar för vår hud. Övergången från sommar till höst kan ibland ge huden en utmaning när det gäller fukt och skydd. Men oroa dig inte! På Saga of Idun har vi den perfekta lösningen för att kickstarta din hud inför höstens skiftande väder. Vår ekologiska och veganska hudvårdsrutin i 5 steg är din nyckel till en strålande och välmående hud, oavsett årstid.

Det Ekologiska Hudvårdsprogrammet i 5 Steg

Vår hudvårdsrutin är inte bara en härlig och avslappnande ritual, det är en omfamning av ditt välbefinnande. Med vår unika kombination av noggrant utvalda ekologiska och veganska produkter med näringsrika alger tar vi hand om din hud på djupet.

  1. Rengöring: En ren och fräsch start är avgörande för din hud. Vår effektiva men ändå skonsamma rengöringsmousse 3 in 1 tar bort orenheter och makeup utan att rubba hudens naturliga balans och pH-värde. Innehåller bl a vårt marina algkomplex, aloe vera samt massa annat bra för att återfukta din hud. 

  2. Serum: Vårt uppstramande och näringsrika serum med alger, vitaminer och mineraler ger din hud en fantastisk fuktboost. Den djupverkande formulan hjälper till att återställa och skydda din hud på dlupe och ge den en fin lyster. 

  3. Dagkräm: Vår dagkräm är inte bara en skyddsbarriär mot yttre påfrestningar, den är också fullproppad med näringsämnen för att bevara din hud hälsosam och välmående under hela dagen. Den förebygger även fina linjer och rynkor. Innehåller hyaluronsyra, marint algkomplex, olika vitaminer och mineraler samt vegetabiliska oljor. 

  4. Nattkräm: När natten faller tar vår intensivt närande nattkräm över. Formulan är lite kraftigare än dagkrämen. Den ökar kollagenproduktionen och bekämpar fina linjer och rynkor medan du sover. Upplever man stora problem med en torr hud så kan man använda även denna produkt på dagen. Innehåller hyaluronsyra, marina algkomplex, vegetabiliska oljor och peptider. 

  5. Ansiktsolja: Avsluta din hudvårdsrutin med en lyxig ansiktsolja som fyller huden med näring och ger en vacker lyster. Den ökar kollagenproduktionen och bekämpar fina linjer och rynkor medan du sover. Perfekt för att återfukta och skydda huden under höstens växlande väderförhållanden.

Starterkit För En Hudvårdsresa

För de som vill utforska vårt sortiment har vi också ett starterkit. Det innehåller mindre förpackningar av alla våra produkter, perfekt för att testa och hitta dina personliga favoriter.

Ett Ekologiskt Och Veganskt Val För Din Hud

Vi tror på att det bästa för din hud kommer från naturen själv. Våra produkter är inte bara ekologiska och veganska, de är också berikade med näringsrika alger, vitaminer och mineraler som ger din hud den kärlek den förtjänar.

Så varför vänta? Kickstarta din huds välmående inför hösten med Saga of Iduns ekologiska hudvårdsrutin i 5 steg. Ge din hud den omsorg den förtjänar.

För mer information och för att utforska vårt sortiment, läs gärna mer under respektive produkt!